tiistai 1. syyskuuta 2015

vaaleansinistä hattaraa!

Perjantaina alkoi meidän vaaleansinininen hattarainen vauva arki! Se on ollut täynnä rakkautta ja yllätyksiä! Miten niin pienessä ajassa, kuten neljä vuotta kaikki voi tuntua niin uudelta ja ihmeelliseltä. Hän on täällä! Hän on kotona ja odotus on ohi! Hän on ihan syli- ja tissivauva ja häntä voisi katsella vain sekunista toiseen. Miten joku voi olla noin pieni ja ihana sekä niin kaunis. Täynnä rakkautta.
Hänen päivänsä koostuu hyvin pitkälti tissistä ja tissistä sekä vaaleansinisistä hattaran makuisista unista.



Eilen, maanantaina 31.8 meidän "Ykä" tuli maagiset neljä vuorokautta. Olimme lastenlääkärin tarkastuksessa, koska kotiuduimme sairaalasta alle vuorokaudenikäisenä. Kaikki oli ihan hyvin. Terve poika. Seuraa vaan hieman pienen-isosiskonsa jalanjälkiä (kuten myös syöksynä syntyessään) koska jäätiin kiinni bilirubiinien noususta, jota seurataan vielä kertaalleen verikokeilla. Paino oli myös sielä -7% tietämillä syntymäpainosta, mutta
sairaalassa tehtiin eileen syöttöpunnistus, joka kertoi että maitoa tulee sen verran mitä hän tarvii eli jatkossakin pitää kulkea kotona tissit paljaana ja tarjota maitoa pojalle ihan joka välissä, että saadaan paino nousuun ja bilirubiinit kehosta laskuun.
Oon niin onnellinen, koska meillä on hyvin lähtenyt imetystaival käyntiin. Tyttöjähän kun en koskaan imettämällä imettänyt vaan lisämaidolla mentiin heti synnytyssalista asti. Meidän "Ykä" on saanut vain ihan muutaman kerran pullosta lisämaitoa ekoina päivinä kotona, kun maito ei ollut vielä rintoihin noussut. Mä ajattelin tällä kertaa onnistua ja tässä mulla on hyvin potentiaalinen kaveri siihen hommaan! Äidin tissipoika. Hästägillä parasta just nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti