lauantai 14. maaliskuuta 2015

No kun mä tykkään miettiä!

Raskausviikko 17 lähenee loppuaan ja huomenna vaihdetaan taas uudelle viikolle, joka on jo 18!!
Tosi jännittävää enää 3 viikkoa niin raskaus on puolivälissä ja kuukausi päivälleen rakenneultraan, joka on suuri virstanpylväs koska samalla vauva on sen 22 raskausviikkonen joka tarkottaa sitä että jos se päättäis syntyä sillä ois jo mahdollisuus säilyä hengissä kohdun ulkopuolella! Ei hätää, koska kyllä ajattelin ihan loppuun asti kasvattaa tätä pientä kohdussa. Aikaisintaan heinäkuunlopulla kun 36 viikkoa tulee rikki ja täysiaikaisuus on ovella pieni saa tulla jos on tullakseen ja yliaikaiseksi ei mielellään tarvisi mennä.

Maha näkyy jo hieman muillekkin ja pitäähän sitä vähä korostaa että ihmiset tajuaa etten oo vaan lihonnut muodottomaksi.

Tällä viikolla olen myös enemmän ja vähemmän pohtinut nimeä tuolle pienelle sisarukselle, mutta mikään nimi ei vaan tunnu hyvältä. Onneksi oon ajoissa asialla tässähän on keskimäärin 5kk aikaa miettiä että minkä nimen hän tulee saamaan ja vielä sen jälkeen kun hän on maailmassa nimeä voi muokkailla juuri hänelle sopivaksi.
Se mikä tuntuu hassulta niin jo olemassa olevien tyttöjen aikana nimiehdotuksia oli miljoonia ja tuhansia päälle ja nyt ei mitään! Kaikki mikä ensin tuntuu hyvälle kääntyy äkkiä huonoksi.
Mutta onneksi tämä ei ole tämän hetken asia, mutta kun mä vaan tykkään miettiä!
Ja toinen asia mitä tällä viikolla oon pohtinu niin on yhdistelmävaunut! Inhokista tuli lemppari ja sitä rataa. 
Ja päätin, että jos masussa on tyttö niin ehkä se voisi saada valkopinkit yhdistelmät.
Löysn ihanan sivun, josta netti puhui paljon paskaa mutta kokemukset pääosin vaan hyvää ja sieltä tuun hommaamaan vaunut vauvalle, koska niihin saa turvaistuimen kaupanpäälle! 
Ensin katoin käytettyjä, mutta niistä pyydetään melkein uuden hintaa niin miksi ei pihistäisi ja säästäisi tai edes yritä säästää että saa jonkin sortin vaunut vauvalle! 
Tässä on nyt top kolme lista:
ylhäällä vasemmalla on WIKI merkkiset yhdistelmät joiden hinta on 389,95e ja paketti pitää sisällään: rungon, vaunukopan, ratasosan sekä turvakaukalon ja hoitolaukun.
Oikealla keskellä on KURNER (perus) merkkiset yhdistelmät joihin kuuluu sama setti ja hinta on: 349,95e
Alhaalla vasemmalla on lempparini eli KURNER ROMANTIC yhdistelmät taas samalla sisällöllä ja hinta on 499,95.
Jos se on selkeä tyttö niin noi pinkit on kyllä ihan number one mutta jos se jää epäselväksi tai vastaus on se epätodennäköinen poika (vaikka mulla ois sellanen olo välillä että se on poika) niin sit pitää pähkäillä tarkkaa vasemmanpuolisten vaunujen välillä. Tää on niin jännää! Oikeesti!

Mutta nyt pitää pestä hiusväri pois, joten palaillaan huomenna tai ensiviikon alussa taas uudenviikon postaukseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti