perjantai 21. elokuuta 2015

Valmista on, mutta vauva puuttuu!

Laskettuun aikaan on 0 viikkoa, 2 päivää,  48h,  2880 min, 172800 sekuntia.
Odotus ei ole ohi ja Yrjö antaa odotuttaa itseään. Olin alkuraskaudessa ihan varma etten haudo tätä vauvaa laskettuunaikaan asti!
Karma on selkeesti kuullut tämän, koska edelleen ollaan maha pystyssä.
Eileen illalla tuli ensimmäisiä supistuksia, jotka ylitti kipuasteen 0-2. Kipu oli ehkä 3-4/10 ja salaa toivoin, että se olisi menoa, koska supistuksia tuli n. 10min välein parituntia. Pettymys oli kun nukkumaan mennessä ne hiipui ja sai taas herätä uuteen päivään yhtä paksuna kun edellisinä aamuina.
Tästä ei tule leijonapoikasta vaan mennään reippaasti lähemmäs syyskuulle! Siihen alan uskomaan vahvasti!
Luultavasti Yrjö tulee käynnistyksen kautta ulos! Mahassa on kerta niin hyvä olla ja pitäähän tilastossa olla niitä yliaikaisia vauvoja, koska meidän facebook vauvaryhmässä on hirmupaljon varaslähdön ottaneita.








Meillä on vihdoin ihan valmista vauvaa varten tai ehkä? Hävettää myöntää etten oikeasti muista tai tiedä mitä vauva tarvitsee. Aika kultaa ihan kaikelta osalta muistot, mutta luulen että me päästään alkuun näillä tavaroilla ihan hyvin.
Odotukseseen lähdettiin ihan nollasta, koska olin hävittänyt ihan kaiken vauvoihin liittyvän. Mun lapset piti olla tehtyinä. Kaikki on ostettu Yrjölle uutena tai uutena eli mitään ei ole siskoilta perittynä paitsi äitiyspakkauksen lakanat Empun ajalta.

HOITOTASO
Hoitopöytää meille ei tullut, koska a) tilanpuute b) turhuus.
Tyttöjen ajalta muistan, että hoitopöytä oli kiva, mutta niin turha.
Vaipat vaihtui 90% muualla.
Meillä on pieni hoitotaso silti pyykkikoneenpäällä ja huomatkaa, että alusta ei edes ergonomisesti mahtunut siihen. Tämä piste varmasti hoitaa asiansa sen kun sitä tarvitsee.


LIPASTO/VAATEHUOLTO
Ikean tilava kolmen hyllyn lipasto piilottaa meidän vaate ja hyötytavara varaston.
Lipastoon on pesty ja laitettu vaatteet koossa 50cm aina pieniin 68cm asti.

Bodyt  80kpl
Paidat 18kpl
Housut 49kpl
Yöpaidat 16kpl
Jumpsuit 3kpl
Ulkohaalari 3kpl
Pipot 10kpl
Sukat/tumput 15 paria.
Harsot 18kpl
Trikoopeitot 4kpl
Tuttinauha 3kpl
Tutti 8kpl

ENSISÄNKY "isältä pojalle" 
Oon aivan rakastunut tähän Yrjön tulevaan ensisänkyyn. Oltiin jo ostettu perus pinnasänky torista ja suunnitelmissa oli käyttää äitiyspakkauslaatikkoa ensikuukaudet, kunnes Petterin vanhemmat toi meille tämän Petterinkin vanhan kehdon.
Tämä on niin ihana! Monet eri versiot petailin siihen, mutta nyt olen tyytyväinen.



LELUT

Huom - lelukori on väliaikainen. Sitä oikeaa odotellessa.























Meidän vaunut ja turvakaukalo löytyy täältä.

Lisäksi löytyy muutama tuttipullo, äidinmaidonkorviketta, paketti vaippoja sekä kaikki pesuihin liittyvät öljyt, rasvat, kosteuspyyhkeet, pumpulipuikot- ja laput.
Kaikki äitiyspakkauksen hyötytavarat on myös esillä eli hiusharjat, kynsisakset, kylpylämpömittari, kylpyammekkin käytiin ostamassa.
Apteekkituotteista meillä on vain uusi kuumemittari vauvalle. Dtippoja kun ei ensimmäiseen pariin viikkoon tarvi ja mahanhoitoon tarvittavat tipat voi hakea, jos tarve yllättää. Tytöillä ne vaan pahensi vatsavaivoja.


Keksitkö jotain oleellista mitä meiltä puuttuu? muuta kuin sitteri (se on lahjatoiveena tällähetkellä)
Jos keksit kommentoi alas, koska mä en tosiaan tiedä mitä mä oon unohtanut. Välillä tuntuu siltä, että jotain oleellista on unohtanut.


                       



















1 kommentti:

  1. En ole siis ainut joka on hamstrannut vaatteita vauvalle ❤millä ohjelmalla lasket
    raskauden kulkua? :-D

    VastaaPoista