tiistai 23. kesäkuuta 2015

Mikä oli?

Tänään taas yksi neuvolakäynti takana ja ylihuomenna toinen edessä, koska neuvolan täti epäili pre-eklampsiaa eli raskausmyrkytystä.
Hassua, koska yleensä raskausmyrkytyksen suurin riski on ensimmäinen raskaus tai jos raskauksien välillä on pitkä aika. Mun kohdalla ei täyty kumpikaan, koska neljä vuotta ei mielestäni ole paljon.
Mitä sielä neuvolassa sitten oli huolenaiheita?

Pissa ++
Verenpaine 143/88
Painonnousu +1,5kg/vko
Turvotus + 

Lisäksi jokailtainen päänsärky ja silmien "puutuminen" niin siinähän se on.
Hoitosuunnitelma tulevalle puolelletoista vuorokaudelle on: paljon vettä ja lepoa. Vauvalla kumminkin tuntuu olevan kaikki hyvin! Hän liikkuu ja sykkeet oli hyvät sekä tasaiset. Enää sopii vain toivoa, että oma olo pysyy kurissa että pikkuinen saa paljon lisäviikkoja kohdussa ja omavointi ei huononisi. Onneksi ollaan voiton puolella, kun viikkoja on 32 (31+2)!

Nyt on varmaan ihan pakko alkaa pikkuhiljaa laittamaan paikkoja siihen kuntoon, että se vauva tosiaan voi tulla tänne meidän luokse! Koska jos tämä myrkytys etenee niin silloin mennään enää päiväkerralla eteenpäin. Teen sen virheen, että sorrun googlettelemaan vaikka mun tilanteessa se asia on kaikista pahin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti